RISTET PELARDON
OPSKRIFT PÅ RISTET PELARDON
INGREDIENSER (TIL 6 PERSONER):
6 stk. Pélardon-ost
2 æg
50 g rasp
6 1/2 pærer i saft
1 Rougette-salat
2 skefulde honning fra Cevennerne
10 g sukker
3 skefulde vand
4 skefulde olivenolie
1 skefuld balsamico
TILBEREDNING:
Slå æggene ud og pisk dem.
Rul Pélardon-ostene i æg og derefter i rasp.
I en pande hældes 2 skefulde olivenolie, varm op og steg Pélardon-ostene i 30 sekunder på hver side.Sæt til side.
I en anden pande lægges sukker, vand og honning.Varm det op, til det karamelliserer og læg pærerne i og dæk dem med karamel.Sæt til side.
Tilbered Rougette-salaten og vask bladene godt.
ANRETNING:
På ovnplade fordeles Pélardon-ost og pærer, der er skåret i mindre stykker.Bages i ovnen i 4 minutter ved 220 °C.I mellemtiden anrettes 6 tallerkener med Rougette, der er krydret med en skefuld honning, 2 skefulde olivenolie og 1 skefuld balsamico.
Tag Pélardons og skårne pærer ud af ovnen og anret det på tallerkenerne.
Book
online !
Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online