0

TAPENADE

I Languedoc, som i hele Middelhavsregionen, er oliven dronningen af vores garrigues (kratbevoksede heder i Middelhavets bagland).Den er en integreret del af vores gastronomi under forskellige former.

Den kan spises på en kanapé, især til aperitiffen, eller bare smøres på brød.Men den kan også bruges som fyld til fjerkræ.

Man råder tit til at spise den sammen med en harmonisk vin som f.eks. Minervois.

OPSKRIFT PÅ TAPENADE

© C. Dupuis - OT Marseillan

INGREDIENSER:

- 250 g sorte oliven uden sten
- 50 g saltet ansjos
- 50 g syltede kapers
- 1/2 fed hvidløg
- 2 teskefulde olivenolie
- Lidt citronsaft

TILBEREDNING:

Skyl ansjoserne i vand og gem kun fileterne. Tør dem omhyggeligt af og læg dem derefter i en morter sammen med oliven, kapers, hvidløg og citronsaft.
Det hele stødes omhyggeligt sammen, mens der tilsættes olivenolie.

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.