0

Languedocs gastronomi

Languedocs gastronomi består af produkter, der er typiske for Sydfrankrig og Middelhavet.

Languedocs gastronomi blander traditionelle opskrifter fra Middelhavet og andre steder, der kommer fra Italien, Tarn og Aveyron. Forberedelserne er gjort med de lokale produkter. Retterne har ofte et provencalsk navn. Uanset om det er salt- eller søde retter, passer de til de store vine fra Languedoc, og det er hele Destination Languedoc, der anstrenger sig for din glæde ved maden!

  • Om foråret skal du smage Languedoc! Det er tid for markederne, der begynder igen, med deres farver, dufte og frugtagtige og sukrede smag. Det er tiden for den milde smag og de friske glæder.

  • Området bugner af regionale produkter, der er rige og fulde af kontraster: fisk og skaldyr fra havet, friske, velduftende frugter, vinbøndernes muskatvin. Her er lejligheden til at opdage produkter, der til sammen udgør et fuldt måltid med unik smag.

  • I Languedoc får jorden liv omkring vinen og områdets produkter. Smag den fine alliance mellem madretter og vine i al selskabelighed!

  • Om vinteren vender man sig naturligt mod raffinerede produkter af fejlfri kvalitet, der vil fortrylle alle gourmeter, og som til enhver lejlighed matcher de store vine fra Languedoc.

Book
online !

Se her hvilke muligheder der er for overnatning i Hérault og reserver dit ophold online

Ok

Når du klikker rundt på denne website, accepterer du brugen af cookies med henblik på at indsamle informationer til statistiske formål, at tilbyde dig tjenester og tilbud som svarer til dine interesser, at tilbyde dig deletjenester og optimere brugeroplevelsen af websitet. Klik her for at få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger af din browser.